top of page

за нас

Куик Консултантс ООД, е вашият верен помощник в търсенето на работа в Обединеното Кралство. Разположени в сърцето на източна Англия и Лйнкълншир, нашите позиции и експертиза са предимно във фермерството и животновъдството.

Дълго годишния ни опит и доверието, което ни гласуват нашите лоялни клиенти през последните 10 години, ни прави идеалния партньор за намиране на най-подходящата работа за вас.

Като наш кандидат, вие ще получите пълно съдействие във всяка стъпка на вашата кандидатура. Стараем се нашите кандидати, да получат най-добрите условия за работа в Англия, като сме на тяхно разположение по всяко време.

Вярваме в бизнес етиката и в справедливото отношение към всеки един кандидат.

Лиценз № 2457 от 14.02.2018, безсрочно.

Том Пиърсон

Директор

tom@quickrec.eu

През 2008, Том се присъединява към NK Agricultural Services като директор. От тогава до сега компанията се разраства и се създават различни нови сектори, чрез CM Agriculture Ltd и ново основаната PB Recruitment Solution Ltd които се опитват да посрещнат нуждите на клиентите и да се борят с недостига на персонал в бранша.

Марта Пандева

Мениджър на клон

marta@quickconsultants.net

Марта Пандева се присъединява към фирмата през Февруари 2018 година.

Със своя 15 годишен опит в сферата на управлението на човешки ресурси, тя допринася за подбора на квалифицирани кадри.

Дейл Боуден

Директор

dale@quickrec.eu

Дейл стартира своята кариера в птицевъдната индустрия през 80те, когато със своето колело ежедневно изминава 10 мили за да работи в местната птицеферма. 

Скоро той решава, че иска да отвори свой собствен бизнес, закупува HGV  и продължава да работи с компанията, но вече като доставчик на услуга. Дейл има много бизнеси, но в основата си винаги свързана с птицевъдството.

bottom of page